Szolgáltatások

Társasházkezelés, közös képviselet

A Társasház adottságainak ismeretében ajánlatot készítünk az épület fenntartására vonatkozóan. A napi feladatok ellátása, a gazdálkodás, az üzemeltetés és a képviselet körén túl a tulajdonostársakkal kötött megbízási szerződésben foglaltak szerint az üzemeltetési és karbantartási feladatokat szervezzük, a tervezett felújításokat ellenőrizzük, irányítjuk; javaslatokat dolgozunk ki a társasház gazdálkodása, a közös tulajdonú épületrészek hasznosítása kérdéseiben. A társasházi törvényben meghatározott szakképesítéssel rendelkezünk, és eleget tettünk a törvény szerinti nyilvántartásba vételre vonatkozó bejelentési kötelezettségnek.

Társasházi könyvelés

Nagyon fontosnak tartjuk az átlátható, és a Társasház által folyamatosan ellenőrizhető társasházi könyvelést. A társasházi könyvelést kizárólag egy olyan szoftverrel vállaljuk, ahol egy online hozzáférés segítségével a tulajdonosok bárhol és bármikor ellenőrizhetik a saját ingatlanukra vonatkozó egyenlegeiket; a Számvizsgáló Bizottság tagjai pedig a Társasház összes lekönyvelt és kifizetett számláját, beérkező utalását, szerződéseket, közgyűlési anyagokat, stb. szintén bárhol és bármikor ellenőrizni tudják. Az általunk kezelt Társasházak könyvelését mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező könyvelő végzi.

Kintlévőség kezelés

A Társasházak legtöbbször kizárólagos bevételi forrása a tulajdonostársak által fizetendő közös költség. A Társasházak működtetése szempontjából ezért talán a legfontosabb feladatunknak tartjuk a tulajdonosok befizetéseinek következetes ellenőrzését és pontos könyvelését. A közös költséggel tartozók 2 hónapos tartozás után írásbeli felszólítást kapnak, majd a fizetés esetleges további elmaradása esetén jogi lépéseket kell tenni (fizetési meghagyás, végrehajtás, az érintett ingatlan jelzáloggal való terhelése).

Hibaelhárítás, karbantartás

A rendszeres bejárások alkalmával feltárt hiányosságok, meghibásodások pótlásáról, javításáról haladéktalanul gondoskodunk. Fontos, hogy probléma esetén a tulajdonosok, lakók jelezni tudják a kéréseiket, problémáikat, ezért 24 órás elérhetőséget biztosítunk telefonon, és természetesen a kevésbé sürgős feladatokat e-mailben is várjuk. Tapasztalatunk, hogy a társasházi problémák többsége péntek délután és ünnepnapokon történik, de szerződéses szakembereinknek köszönhetően fel vagyunk készülve a hibák gyors és szakszerű megoldására.

Pályázatfigyelés, társasházi felújítások lebonyolítása

A Társasházak bevételeit kiegészíthetik a kerületi – és a fővárosi önkormányzatok által kiírt pályázatokon elnyert támogatások. Egy – egy komolyabb felújítás, korszerűsítés a nagyobb megtakarítással nem rendelkező Társasházak esetében pályázati támogatás nélkül gyakran megvalósíthatatlan, ezért ezeknek a pályázatoknak a nyomon követése, illetve a társasházi pályázat megírása és beadása fontos társasházkezelői feladat. Elnyert önkormányzati támogatás esetén a felújítások, korszerűsítések teljes körű lebonyolítása a Társasház igényeinek, elvárásainak megfelelően történik.

Jogi segítségnyújtás Társasházak részére

A társasházi törvényt jól ismerő, felkészült jogászi háttérrel dolgozunk, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a társasházakban előforduló garanciális és szavatossági problémák terén, valamint az egyéb társasházat érintő jogi témákban egyaránt.

Alapító Okirat, SzMSz és Házirend készítés

Felülvizsgáljuk a Társasház okiratait (Alapító Okirat, Szervezeti – és Működési Szabályzat, Házirend), és ha azok esetleg hiányosak vagy elavultak, javaslatot teszünk annak módosítására, kiegészítésére. Amennyiben a szükséges társasházi anyagok, okiratok nem állnak rendelkezésre, úgy elkészítjük azokat és a közgyűlés elé terjesztjük őket.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT, ÉS 24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT

eFULFILLMENT Kft.

Pál Zoltán társasházkezelő, közös képviselő